torsdag den 14. februar 2013

Tit-tit-bøøh!

Som overskriften siger, så er vi nu nået til at tit-tit-bøøh er SÅ sjovt og i går morges fandt hun så ud af, at det kan man da også mens man spiser





























Så jo længere man kommer i måltidet og jo mere mælk og grød der er endt i opsamleren, jo mere rengøring er der til mor... Men vi hygger os og griner.

Og med sine snart 8måneder, så er hun nu blevet så stor, at tiden er kommet til at hun har fået rykket bunden i sengen ned og i dag møvede sig fra stuen og ud i gangen :) Utroligt som tiden går, hun er bare slet ikke den lille baby på 2175g som jeg lå med i armene d.19.juni.

mandag den 11. februar 2013

Hjemmelavet müsli

Den kedelige havregryn er blevet opgraderet til en lækker hjemmelavet müsli, hvor der både er kommet rugflager, mandler, hasselnødder, sesamfrø, hørfrø, tørrede bananer og poppet spelt i. Og selvfølgelig en gang honning, så det får den lidt søde smag ;)


Den lille trold ligger og sover, efter at have holdt fest til kl.23.31 i aftes. Vi endte simpelthen med at gå i seng samtidig alle tre - hvilket aldrig er sket før! Hun plejer at gå i seng mellem 19 og 20, så det var helt den omvendte verden i går. Men hun har også været stille her til formiddag, de der 4-5timer bagud i søvn har sat sine spor på hende. Så der har ikke været meget fis og ballade i hende indtil videre i dag. Selv hendes frokost spiste hun pænt, så jeg slap for at kravle rundt på gulvet efter rugbrødsstykker bagefter.

Og mens hun nu sover sin middagslur vil jeg tage en tur i køkkenet og få ordnet opvask og lave lidt grøntsags mos til fryseren, så der er lidt at vælge imellem.