fredag den 26. december 2014

Længe siden sidst

Det er godt nok længe siden, at jeg har skrevet herinde sidst. Bare sådan for at sige det meget pænt. Meget er sket siden - jeg kunne helt sikkert skrive en hel roman (og mere til) omkring det, men hvorfor dog trætte jer med det?!
Julen er nu pakket sammen her i det lille hjem, juletræet er sat på altanen, hvor det kan stå og hygge sig lidt tid endnu. Det var nu ellers meget hyggeligt at have juletræ stående, men nu er lejligheden ikke særlig stor og Elna har fået en togbane i julegave, som hun bruger meget tid på. Så ned måtte det vores fine julepynt, som vi ellers har brugt meget tid på begge to. Elna har en forkærlighed for glimmerlim og palietter, hvilket hendes julepynt bærer præg af ;) Det bliver nu sjovt at finde kassen frem til næste år og gense de fine ting vi har fået kreeret.Hjemmet er næsten julefrit nu, der er dog stadig lidt perle snefnug i vinduerne og lidt stjerne uroer der hænger. Men det er nu meget hyggeligt med lidt vinter tema ;)
Nu er benene oppe, stearinlysene er tændt og der er dømt afslapning resten af aftenen. Vi er nemlig så heldige, at Elna sover som en sten, efter en dag hvor middagslur åbenbart var ikke-eksisterende. Altså lige på nær de 10 minutter på vej hjem fra fælledparken. Men overraskende nok var humøret godt til hun lukkede øjnene. Hallo, en putning uden debat og som tog cirka halvandet minut! Måske skulle man ligefrem dyrke det der ikke-eksisterende middagslur noget mere.

Jeg vil i hvert fald bruge aftenen på at lade op til imorgen, hvor jeg skal ind og shoppe for de gavekort jeg fik i julegave til pandurohobby. Bum bum og der er 50% rabat! Det er da dumt andet end at udnytte det. Og når man samtidig har en hjerne der koger over i tanker og følelser, der slet ikke kan rummes, på nær når jeg sidder og laver kreating, så er det da bare med at få købt lidt forskelligt ind, så der altid er et eller andet der kan laves.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar